A felkockázott szarvashúst a megpaprikázott,aranybarnára sült vöröshagymán megpirítjuk.
Beletesszük a zöldpaprikát,paradicsompürét,fokhagymát,és a fűszereket.
lassú tűzön saját levében félig megpároljuk.
A bort,a főzés felénél a rókagombát 1,5 óra főzés után rakjuk bele.
Ha kell.még fűszerezzük,majd készre főzzük.
Galuskával,vagy petrezselymes burgonyával is tálalhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.