Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Vad ételek recept » Gombás Szarvaspörkölt Galuskával

felvitel dátuma: 2011-12-29 15:09:54       mai nézettség: 1       nézettség: 6948
részletes recept
Gombás Szarvaspörkölt Galuskával
Hozzávalók 4 személyre:
  • 1.5 kg Szarvashús
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 doboz sűrített paradicsom
  • 3 -4 db zőldpaprika
  • 2 kávéskanál őrölt piros paprika
  • 1 kávéskanál csípős paprika(vagy erős pista)
  • 30 dkg erdei rókagomba
  • 4-5 szem borókabogyó
  • babérlevél, bors ízlés szerint
  • 1,5-2 dl vörösbor
  • kevés étolaj
  • ételízesítő ízlés szerint
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A felkockázott szarvashúst a megpaprikázott,aranybarnára sült vöröshagymán megpirítjuk.

Beletesszük a zöldpaprikát,paradicsompürét,fokhagymát,és a fűszereket.

lassú tűzön saját levében félig megpároljuk.

A bort,a főzés felénél a rókagombát 1,5 óra főzés után rakjuk bele.

Ha kell.még fűszerezzük,majd készre főzzük.

Galuskával,vagy petrezselymes burgonyával is tálalhatjuk.

Szakács: Mária


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*