Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Gombás sült édesburgonya, hagymakarikával

felvitel dátuma: 2021-08-31 18:05:17       mai nézettség: 1       nézettség: 217
részletes recept
Gombás sült édesburgonya, hagymakarikával
Hozzávalók 2 személyre:
800gr édesburgonya
250 gr barna shampion gomba
1db lilahagyma
só, bors,
csipet szerecsendió és őrölt kömény
2 evőkanál zsír
petrezselyem zöld
Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:
A burgonyát meghámozhuk és felkarikázzuk, majd szalvétán leszárítjuk. Egy serpenyőben 1 evőkanál zsírt felhevítünk, majd a burgonyakarikákat mindkét felét hirtelen megpirítjuk, majd forró sűtőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
A gombát felszeleteljük tetszés szerinti formában. A hagymát felkarikázzuk.
1 evőkanál zsírt felhevítünk, a hagymakarikát megdinszteljük, majd hozzá adjuk a gombát és készre főzzük. Mielőtt levesszük a tűzhelyről, hozzákeverjük a kész burgonyánkat fűszerezzük. Petrezsemzölddel megszórva tálaljuk
Salátával fogyasztjuk vagy akár sültek mellé is tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánok!
Szakács: Edit


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*