Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 2 péntek Zsigmond, Atanáz névnapja

Főoldal » Gombás spenóttal töltött palacsinta

felvitel dátuma: 2014-02-09 17:15:26       mai nézettség: 3       nézettség: 1703
részletes recept
Gombás spenóttal töltött palacsinta
Hozzávalók 4 személyre:
Hozzávaló:
12 palacsinta
30 dkg gomba
30 dkg friss spenót
1 kis fej hagyma
10 dkg tejszínes sajtkrém 
2 gerezd fokhagyma
frissen őrölt bors

reszelt sajt

 


2-3 dl tejszín
 

 

 
Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Elkészítés:
A hagymát meg pirítjuk a felszeletelt gombával és rádobjuk az össze vágott spenótot.
Sózzuk borsozzuk,a felaprított fokhagymát rátesszük és frissen őrölt borssal fűszerezzük
Ha a spenót összeesett rátesszük a krémsajtot és össze forraljuk.

A palacsintákat megtöltjük és kockára hajtjuk,majd egy tűzálló tálba fektetjük.
A tejszínt elkeverjük a reszel sajttal és 180° -ra előmelegített sütően 20-25 percig átsütjük.
Bátrabbak + sajttal is megszórhatják
Szakács: Ildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*