1 kg sertéscomb
1 fej vöröshagyma
20 dkg gomba
2 dl tejszin
petrezselyem
2 ek liszt
só bors
olaj
A hust szeletekre vágjuk besózzuk és lisztbe forgatjuk.
Kevés olajon megsütjük majd vizzel felöntve és megsózva fedö alatt puhára főzzük.
Másik edényben olajon hagymát piritjuk hozzáadjuk a felszeletelt gombát.
Megsózzuk kevés liszttel megszórjuk mjd tejszinnel felöntjük és még annyi vizzel hogy mártás sürüségű legyen Ptrezselymet apritunk bele és a hussal üsszeöntjük és készre pároljuk.
Rizzsel és salátával kináljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.