- 50 dkg sertésoldalas
- 25 dkg gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 db kaliforniai paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- törött feketebors, só
Előmelegítünk egy 3,5 l-es, 24 cm-es AMC edényt az első piros jelzésig. Az oldalast megmossuk és a csontok mentén kis darabokra vágjuk. A húsdarabokat az edénybe tesszük és minden oldalukon jól átpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, a kicsumázott, csíkokra vágott kaliforniai paprikát és a szeletetlt gombát. Megsózzuk, meghintjük töröttborssal, beletesszük a szétzúzott fokhagymát és a secut rátéve 20 perc alatt vajpuhára pároljuk.
Galuskával vagy rizzsel tálaljuk.
(A képen rizzsel és céklával tálaltam.)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.