Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Gombás ragu oldalassal

felvitel dátuma: 2011-03-26 17:38:09       mai nézettség: 2       nézettség: 2161
részletes recept
Gombás ragu oldalassal
Hozzávalók 4 személyre:

- 50 dkg sertésoldalas

- 25 dkg gomba

- 1 nagy fej vöröshagyma

- 2 db kaliforniai paprika

- 2 gerezd fokhagyma

- törött feketebors, só

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 5 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

Előmelegítünk egy 3,5 l-es, 24 cm-es AMC edényt az első piros jelzésig. Az oldalast megmossuk és a csontok mentén kis darabokra vágjuk. A húsdarabokat az edénybe tesszük és minden oldalukon jól átpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymát, a kicsumázott, csíkokra vágott kaliforniai paprikát és a szeletetlt gombát. Megsózzuk, meghintjük töröttborssal, beletesszük a szétzúzott fokhagymát és a secut rátéve 20 perc alatt vajpuhára pároljuk.

Galuskával vagy rizzsel tálaljuk.

(A képen rizzsel és céklával tálaltam.)

Szakács: Zsuzsa


Film link: www.amcrajongok.5mp.eu

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*