Hozzávalók
50dkg gomba
8 dkg vaj
1 dl tej
1 púpozott evőkanál liszt
1 késhegynyi őrölt bors
1 fej vöröshagyma
1 tk só
toast jenyér
reszelt sajt
A hagymát megpucoljuk apróra vágjuk a vajon megpároljuk .A gombát megpucoljuk megmossuk és alma reszelőn lereszeljük..Amikor a hagyma meg párolódott rárakjuk a gombát hogy így pároljuk együtt tovább .Besózzuk borsozzuk .A gomba enged egy kis levet de azt majd elfövi szépen. 10-12 perc alatt megpuhul a gomba is. Amikor már jó puhának látjuk meghintjük a liszttel picit elkeverjük ne legyen csomós és a tejjel felöntjük .Ezt így jól elkeverjük tulajdonképpen egy beshamell mártást képezünk rá. Addig keverjük míg sűrűsödik kellemes kenhető krémet kapunk.
Ezután a kenyérre kenjük és megszórjuk reszelt sajttal .Majd meleg szendvics sütőben megsütjük .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.