Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 26 szombat Ervin, Aida névnapja

Főoldal » Hús ételek receptek » Gombás marhapörkölt knédlivel

felvitel dátuma: 2011-10-30 22:46:54       mai nézettség: 1       nézettség: 4172
részletes recept
Gombás marhapörkölt knédlivel
Hozzávalók 4 személyre:

500 gr marhalábszár
2 kisebb hagyma
2 db zöldpaprika
paradicsom
300 gr sampinyon gomba (vagy 200 gr konzerv- gomba)
5 evőkanál olaj
2 kiskanál pirospaprika
1 csapott mokkáskanál őrölt bors
víz

knédli
 

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 120 perc
Elkészítés:

A húst megtisztítom, a hártyáját leszedem, felszeletelem. Az olajon üvegesre párolom az apróra vágott hagymát, félrehúzom, belekeverem a pirospaprikát, belehelyezem a hússzeleteket, megsózom, megborsozom, fél deci vizet öntök alá, és közepes lángon egy kicsit kevergetve sütöm. Ez fontos, mert így a hús összehúzódik, és belül zamatosabb lesz. Aztán beleteszem a felszeletelt paradicsomot, a vékony csíkokra vágott zöldpaprikát, vizet öntök alá, fedővel letakarom, a lángot lehúzom, és főzöm 1 órát, majd beleteszem a felszeletelt gombát. Készre főzöm.
A knédli elkészítését megtaláljátok a receptjeim között, mert ezzel a legfinomabb.
Jó étvágyat!

Szakács: Rozi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*