Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 20 vasárnap Tivadar névnapja

Főoldal » Gombás lecsó

felvitel dátuma: 2013-07-13 08:25:34       mai nézettség: 2       nézettség: 1381
részletes recept
Gombás lecsó
Hozzávalók 2 személyre:

 1-2 szelet felkockázott füstölt háziszalonna
2 paprika, 5 paradicsom, 1 fej hagyma, 2-3 gomba, kevés házi paradicsomlé ami sűrű, , borsikafű, ételízesítő, kakukk.

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 15 perc
Elkészítés:


A felkockázott szalonnát zsírjára sütöm, ráteszem a vékonyra szeletelt hagymát, kicsit megpárolom, erre jön a felszeletelt gomba és a felcsíkozott paprika, hagyom jól összepárlódni, a gomba ereszt levet, ez kicsit had főljön el. Addig pár percre forró vízbe rakott paradicsomt, megfosztjuk a héjától, felkockázzuk és hozzárakjuk. A kevés paradicsomlevet is hozzáadjuk és a fűszerekkel beízesítjük kicsit. Készre főzzük. Fehér vagy barna kenyérrel azonnal forrón szedhetjük is.
étvágyat hozzá.

Szakács: Talana


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*