1 csomag Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
15 dkg gomba
1,5 dkg vaj
10 dkg tejföl
10 dkg burgonya
1 gerezd zuzott fokhagyma
szerecsendió por, fehérbors, só, ízlés szerint
1 ek aprított petrezselyem
1 tojás a kenéshez
A burgonyát megfőzzük, megtisztítjuk, és áttörjük.
Töltelék:
A gombát szeleteljük, és vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a tejföllel elkevert fokhagymát, összetört burgonyát, fűszereket, petrezselymet, és jól összekeverjük.
A Tante Fanny friss leveles tésztából köröket szaggatunk ki, és a szélét megkenjük felvert tojással.
A közepére helyezem a tölteléket, és félbe hajtjuk, majd jól lenyomkodjuk, és megkenjük a felvert tojással a tetejét. 210 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt aranysárgára sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.