1 kg csirkecomb (lehet vegyesen comb és szárny, vagy amit szeretunk)
25 dkg konzerv gomba
5 dkg voroshagyma
2 dkg fokhagyma
étolaj
fuszerpaprika
só
orolt fehérbors
5 dkg paradicsom
5 dkg paprika
2 dl tejfol
5 dkg liszt
Az apróra vágott voroshagymát a zsiradékon megpároljuk.
A tuzrol félrehúzva hozzáadjuk a fuszerpaprikát, beletesszuk a megtisztított csirkecombokat, a feldarabolt paradicsomot és paprikát, a cikkekre vágott gombát, felontjuk vízzel, ízesítjuk a fuszerekkel és készre fozzuk.
Végul hozzákeverjuk a tejfolbol és lisztbol készult habarást. Vajas galuskával tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.