50 dkg csirkemáj
10 dkg gomba
20 dkg vöröshagyma
15 dkg paradicsompüré
1 db babérlevél
fekete bors
majoránna
1 ek cukor
1 dl olíva olaj
só
1 db fejes saláta
A felszeletelt csirkemájat lobogó forró vízzel leforrázzuk, leszűrjük, majd kihűtjük.
A felszeletelt gombát kevés sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
Olíva olajban a finomra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a paradicsompürét és a babérlevelet.
Sóval, borssal, kevés cukorral, szitált majorannával ízesítjük.
Beletesszük a csirkemájat és kevés gombalével átforraljuk.
A tűzről levesszük, kivesszük belőle a bebérlevelet, majd jól lehűtjük.
Tálaláskor egyenletesen eloszlatva, salátalevélre tesszük.
A tetejét gombaszeletekkel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.