1 csomag Tante Fanny friss croissant tészta 360 g
25 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
bors, petrezsemzöld, borsika fű ízlés szerint
A Tante Fanny friss croissant tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük
A hagymát felkockázzuk, és a gombát felszeteljük.
Vajon megdinszteljük a hagymát, majd amikor üveges hozzáadjuk a szeletelt gombát, és lepirítjuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk az összevágott petrezselyemzöldet.
A tölteléket ráhelyezzük a tésztára, majd a tészta széleit megkenjük, és lazán feltekerjük, majd kifliket formálunk. Ezután a teteját is megkenjük tojással.
Előmelegített légkeverős sütöben 170 c fokon 18-20 perc alatt megsütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.