Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 18 péntek Andrea, Ilma névnapja

Főoldal » Gombás croissant Tante Fanny tésztából

felvitel dátuma: 2011-11-22 12:17:26       mai nézettség: 1       nézettség: 1664
részletes recept
Gombás croissant Tante Fanny tésztából
Hozzávalók 2 személyre:

1 csomag Tante Fanny friss croissant tészta 360 g
25 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
bors, petrezsemzöld, borsika ízlés szerint

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 20 perc

Főzési idő: 10 perc
Elkészítés:

Tante Fanny friss croissant tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük

A hagymát felkockázzuk, és a gombát felszeteljük.
Vajon megdinszteljük a hagymát, majd amikor üveges hozzáadjuk a szeletelt gombát, és lepirítjuk, fűszerezzük. Hozzáadjuk az összevágott petrezselyemzöldet.
A tölteléket ráhelyezzük a tésztára, majd a tészta széleit megkenjük, és lazán feltekerjük, majd kifliket formálunk. Ezután a teteját is megkenjük tojással.
Előmelegített légkeverős sütöben 170 c fokon 18-20 perc alatt megsütjük.

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*