Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Gombás burgonyaleves

felvitel dátuma: 2014-03-19 15:13:01       mai nézettség: 1       nézettség: 1325
részletes recept
Gombás burgonyaleves
Hozzávalók 4 személyre:

1/2 kg burgonya

1 fej vöröshagyma

1 gerezd fokhagyma

2 evőkanál vaj

1 piros kaliforniai paprika

1 zöld kaliforniai paprika

15 dkg gomba

1 leveskocka

1 csipet majoranna

1/4 teáskanál bors

apróra vágott petrezselyem

1,5 dl tejszín

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott burgonyát, vöröshagymát és fokhagymát addig forgatjuk benne, amíg kellemes illata nem lesz, majd egy liter vízzel felöntjük és lefedve főzzük. A paprikákat kis darabokra vágjuk, a gombát megmossuk, megtisztítjuk, felszeletetjük és a fűszerekkel, leveskockával együtt az utolsó pillanatban a leveshez adjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk és megszórjuk a petrezselyemmel.

Szakács: Nagynékati


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*