1/2 kg burgonya
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál vaj
1 piros kaliforniai paprika
1 zöld kaliforniai paprika
15 dkg gomba
1 leveskocka
1 csipet majoranna
1/4 teáskanál bors
só
apróra vágott petrezselyem
1,5 dl tejszín
A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott burgonyát, vöröshagymát és fokhagymát addig forgatjuk benne, amíg kellemes illata nem lesz, majd egy liter vízzel felöntjük és lefedve főzzük. A paprikákat kis darabokra vágjuk, a gombát megmossuk, megtisztítjuk, felszeletetjük és a fűszerekkel, leveskockával együtt az utolsó pillanatban a leveshez adjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, felforraljuk és megszórjuk a petrezselyemmel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.