Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Gombás baromfihúsos vegyessaláta

felvitel dátuma: 2011-02-06 13:08:06       mai nézettség: 1       nézettség: 3389
részletes recept
Gombás baromfihúsos vegyessaláta
Hozzávalók 4 személyre:

Húslevesben főtt bármilyen baromfihús: 0.60 kg
Fejes saláta: 4 levél
Gomba: 0.20 kg
Kukorica: 0.20 kg
Retek: 4 fej
Narancs: 1 db
Zöldhagyma: 2 szál
Sárgarépa: 2 szál
Csemegeuborka: 1 db
Salátaöntet: 1 dl
Citromlé: 1 citrom
Olaj: 1 dl
Bors: ízlés szerint
só: ízlés szerint
Petrezselyem: 1 csomó

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Előző ételünkből megmaradt a baromfihús ( bármilyen része )
Baromfihúst a csontról leszedjük és felaprítjuk. Összekeverjük apróra vágott fejes salátalevéllel, főtt, vagy konzerv gombával, kukoricával, karikára vágott retekkel, naranccsal, apróra vágott zöldhagymával, reszelt nyers sárgarépával, feldarabolt csemegeuborkával.

Salátalevelet készítünk: citromléből, olajból, amit borssal, sóval ízesítünk.

Fogyasztás előtt fél órával öntjük a lehűtött salátára. Gazdagon meghintjük finomra vágott petrezselyemmel. Külön tálkában adhatunk hozzá tartármártást.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 anya0120 2011 február 16

Ez nagyon gusztusos és finom is lehet.Gratula! Megnéztem a többi recepted is.Egyik szebb mint a másik és bizti finomak is Nyam,nyam

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*