Ez a recept fantasztikus!Nagyon finom olcso es egyszeru az elkeszitese.
gomba: 0.80 kg
vöröshagyma: 2 fej
liszt: 1 evőkanál
zsír: 2 evőkanál
őrölt pirospaprika: 1 kávéskanál
zöldpetrezselyem: fél csomó
tejföl: 2 dl
só: ízlés szerint
galuska: 0.80 kg
friss zöldség díszítéshez
A gombát jól megmossuk, és szeletekre vágjuk.
A hagymát apróra vágjuk, a zsírban halványra pirítjuk, beletesszük a gombát, az apróra vágott petrezselyem zöldet, meghintjük pirospaprikával, és egy kevés vizet öntve alá, puhára pároljuk, ízlés szerint megsózzuk.
Tejfölbe lassan szórva a lisztet elkeverjük ( ügyeljünk arra, hogy ne legyen csomós )
Ha a gomba puha, felöntjük a tejföllel kikevert liszttel, jól elkeverjük, és még egyszer felforraljuk.
Galuskával körítjük, friss zöldséggel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.