2 nagy fej vöröshagyma
1 tojásnyi zsír
fél kg csipertke gomba...Vagy bármilyen ami fogyasztható
só, bors, parrika,
fél kg tészta
A hagymát tisztítás után összeszeleteljük, pirítjuk,
Tűzről levéve rátesszük ízlés szerint a piros paprikát, kb. 3 mokkás kanálnyit, borsot, sót, bele a gombát és dinszteljük.
Mikor kicsi levet engedett, kevés vízzel pótoljuk....(inkább többször, mint elvizezzük)
Közben kifőzzük a tésztát....
A gomba akkor finom, ha még egy kicsit ress és nem málik szét, tehát vigyázz rá.Kb 30 perc alatt elkészül
Tálaláskor tejfölt is kínálhatsz hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.