Az apróra vágott hagymát az olajon megdinsztelejük, majd beletesszük a vékonyan felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk és saját levében puhára pároljuk.Közben a lisztet a tejföllel vízzel simára keverünk, majd ráöntjük a gombára és kevergetve besűritjük. A végén a finomra vágott petrezselymet is belekeverjük, s pár percig tovább forraljuk.citromlével izesitjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.