1/2 gomba
1 szál poréhagyma, 1/2 fej lila hagyma
2 kk.étkezési keményitő
2 pohár (175gr) tejfől
perezselyem ízlés szerint
2 kanál olaj, só,örölt fekete bors
A felapritott hagymákat olajon üvegesre pároljuk majd az apróra darabolt friss gombát rárakom sózom és lepárolom közben borsozom is.
A tejföllel elkeverem az étkezési keményitőt majd a gombára öntöm és állandóan keverve fell forralom.Ekkor rakom rá a petrezselymet.
Melegen tálalom az étel mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.