De tündéri! Kicsit babrásnak látszik, de mindenképpen elkészítem valami ünnepi alkalomra! Csak attól félek, hogy nem lesz szívünk megenni!!!
2 adag piskóta (1 sárga és 1 csokis)
1 adag piskóta 6 tojásból:
6 tojássárgája
6 tojásfehérje
15 dkg cukor
27 dkg liszt
0,8 dl víz
6 gr sütőpor
A csokis piskótához elveszünk a liszből 2 ek-lal és helyére 2 ek kakaóport teszünk.
Puncs krémhez(a kalapja):
3 dl tej
6 dkg cukor
45 dkg pudingpor(puncsos)
25dkg cukor+ 25 dkg margarin kihabosítva
Csokis krémhez(a törzse):
3dl tej
6dkg cukor
45 dkg pudingpor (csokis)
25 dkg cukor+ 25 dkg margarin kihabosítva
színezett marcipán massza
Megfőzzük a pudingkrémeket!
Elkészítjük a piskótákat,megsütjük a megszokott módon.
Krémeket elkészítjük,betöltjük!
Hűtőben pihentetjük,ha már megdermedt beburkoljuk marcipánnal!
A burkolás időigényes,de megéri,mert csodálatos a végeredmény!
Különböző alkalmakra kiváló!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.