Nagyon szeretem!!Ínycsiklandozó látvány!:))
1/2 kiló laskagomba(Vagy bármilyen)1 fej hagyma, olaj,petrezselyem zöld,pirospaprika ,só bors
A gombát felszeletelem,az olajon megpárolom a gombát,sózom borsozom.Soha nem ömtök alá vizet ereszt annyi levet amennyi kell!Megszórom petrezselyem zölddel majd lehúzom a tűzről és szinezem egy kis törtpaprikával!Galuskát főzök hozzá!Tetejére tehetünk tejfölt! A gombát csak folyóvizzel permetezve mossuk meg sosem szabad ráengedni vizet mert akkor megszívja magát!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.