Fincsi!!:)
A fűszerek Toldi Fűszertermékekből:
Az apróra vágott gombát zsíron megpirítom, hozzáadom a szalonnát és a fűszereket a kakukkfüvet, a petrezselymet, zúzott fokhagymát és addig párolom, amíg elpárolog a leve. Hozzáadom a mustárt és a paprikakrémet, majd 2 percig pirítom még és végül borssal ízesítem.
Én sült tarját ettem hozzá, nagyon finom volt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.