Nagyon ízletes, kiadós étel, vendégvárónak kimondottan szuper!!!!!!!
4 db csirkemell filé
10 dkg füstölt szalonna
10dkg zöldborsó
20 dkg gomba
10 dkg csirkemáj
2 db zsemle
1 fej vöröshagyma
2 dl tej
só
szárnyas fűszerkeverék
étolaj
őrölt fekete bors
petrezselyem zöld
1 db tojás
Előkészítés: A csirkemelleket kiklopfoljuk, sózzuk. A májat, gombát, szalonnát és a hagymát kisebb kockákra vágjuk. A petrezselymet apróra vágjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, kinyomkodjuk. Elkészítés: A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a hagymát, megdinszteljük, hozzáadjuk a májat és fehéredésig sütjük. Beletesszük a gombát és a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemmel. Addig pároljuk míg a gomba elfövi a levét. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemléket, és egy nyers tojást, majd összedolgozzuk.. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, felgöngyöljük. Tepsibe vagy jénaiba tesszük, szorosan egymás mellé, szárnyas fűszerrel megszórjuk. Kevés olajat és vizet aláöntve sütőben 180 fokon 35-40 percig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.