otletes!
Hozzávalók:
1 csomag gnocchi /50 dkg/
25 dkg szeletelt bacon
diónyi vaj
1 evőkanál liszt
10 dkg sajt
2 dl tej
1 gerezd fokhagyma
pici só
őrölt fehér bors
30 dkg karfiol vagy brokkoli
Elkészítés:
A gnocchit vízben kifőzzük, a bacont serpenyőben picit átsütjük, a karfiolt is megfőzzük.
A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a liszttel kicsit megpirítjuk.
A tejet és a sajtot hozzáadva simára keverve egyet forralunk rajta és megborsozzuk, sózzuk.
Egy tűzálló tál aljára fektetjük a bacon felét, beletesszük a gnocchit és a karfiolt, majd ráöntjük
a sajtmártást. Befedjük a maradék baconnel és forró sütőben összesütjük
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.