Nagyon Fínom, mellé Vőrős Bór Íllik Hozzá!!!
A pulykamellről a széleket levágjuk a TW Hentes Késsel és a gesztenyemasszával a beáztatott, majd kinyomott zsemlével együtt pépesre daráljuk a Magas Turbó Aprító késbetétjével. Belekeverjük a tojást és a fűszereket, meg egy kevés tejszínt is, és jól összekeverjük.
A pulykamell filét óvatosan felvágjuk, úgy, hogy ki tudjuk klopfolni a húst. Kettévágjuk, így két filét kapunk. A Magas Turbó Aprítóban összekevert gesztenyés masszát elosztjuk a két pulykamell filén, összetekerjük, és hústűvel jól megtűzzük, hogy a töltelék ne tudjon kifolyni belőle.
A 2,1 l-es UltraPro edénybe vajdarabkákat rakunk, erre rátesszük a töltött húsokat. Ezután a húsok tetejére is kockázunk vajat. Rátesszük az UlraPro Tetőt és szép pirosra sütjük.
A húsokat áttesszük a 2,5 l-es Ovális Tálalómesterbe, hogy lecsepegjen és hűljön.
Langyosan kiszedjük a hústűket és a Mesterszakács Szeletelő Késsel szépen felszeljük a húst.
Bármilyen körettel fogyasztható, tálalható.
Köret ajánlat:
Elkészítés:
A rizst a vadrizzsel együtt elkészítjük a Mikrós Rizsfőző edényben, a szokásos módon, majd beleütünk 2 tojást, a finomra vágott petrezselymet és kevés sót. Gombócokat formálunk belőle, és bő sós vízben a 2,5l-es Mirage Főzőedényben 2 percig forraljuk.
Javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.