Nagyon jól néz ki és egyszerű!!Gratula!:))
1 csomag gesztenyepüré, 4-5 csomag kakaós háztartási keksz ( Be-be vagy Indián ), 1 csomag csokis puding sűrűre főzve, 1/2 csomag vaníliás puding sűrűre főzve, tenyérnyi főzőcsoki ( én most egy 10 centis csokimikulást használtam ), 2 dl tej, 1/2 dl tojásoslikőr, 1 ek porcukor.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
Kb.25x40 centis üvegtálba:
Szétnyomkodom villával a gesztenyemasszát, belereszelek 5 db kakaós kekszet és belenyomkodom a jénai tál aljába. Egy tálban összekeverem a 2 dl tejet a porcukorral és a tojásoslikőrrel és egy pillanatra megmártom benne mindkét oldalát a kekszeknek, majd rárakom a gesztenyepürére. Következő rétegként a csokis puding lesz, amelyet sűrűre főzök ( tej+cukor ) és belemorzsolok egy kis csokit. Én most csokimikulást használtam, legalább így elfogy!:) A köv. réteg megint a tojáslikőrös tejben megforgatott kakaós keksz lesz, majd a legtetejére a sűrűre főzött vaníliás puding kerül, amelyhez hozzáadtam a maradék leszűrt tojáslikőrös tejet és abból főztem meg. Tetejére csokiforgács vagy reszelék megy, majd pár órára hűtőbe rakjuk és kész is van a hideg tortánk!:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.