Nagyon jó recept, szeretem a gesztenyét!
2 csomag gesztenyemassza
1 csomag babapiskóta
25 dkg darált keksz
15 dkg porcukor
1 dl tej
2 db rumaroma
A krémhez:
3 csomag vaníliapuding
20 dkg porcukor
9 dl tej
25 dkg margarin (ráma)
A habhoz:
3 dl tejszín (Hulala)
1 csomag habfixáló
A tészta hozzávalóit a babapiskóta kivételével jól összedolgozzuk, majd egy 20x30 centis tepsi aljára nyomogatjuk.
Felfőzzük a krémhez a porcukrot, a pudingot és a tejet, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a margarint. Rákenjük a tésztára a krém felét. Ráhelyezzük a korábban rumba áztatott babapiskótát, majd megkenjük a krém másik felével.
Összedolgozzuk a tejszínt és a habfixálót, majd ezt is ráhalmozzuk a sütire. Ízlés szerint kakaóporral, csokireszelékkel vagy csokidarával díszíthetjük!! És legalább fél napra hűtöbe teszük!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.