Marcsi, elmentve!
1 dl tejben lassú tűzön felolvasztunk 2 lap (hidegvízben megáztatott) zselatint.
Ebbe mártogatunk babapiskótát és körbe rakjuk vele a Fesztivál vagy Desszertes gyűrűnket.
A közepébe pedig a következő tölteléket tesszük:
A gesztenyemasszához, hozzákeverjük a darált diót, porcukrot, mazsolát és a tejszínt, melyet a Tupperware gyorskeverőben kemény habbá vertünk. A tejszínbe belekeverjük a vízzel elkészített zselatint és úgy keverjük a gesztenye masszához.
A krémet a formába töltjük, tetejét kirakjuk babapiskótával.
Pár órára hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt a formát pár pillanatra meleg vízbe mártjuk, hogy kicsússzon a tortánk a formából.
Porcukorral, magozott rumos meggyel díszítjük.
Ajánlott Tupperware edények:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.