Ez finom lehet! Imádom a gesztenyés sütiket :-)!
A piskótához:
8 db tojás
8 ek.finom liszt
8 ek. kristály cukor
1 cs, sütőpor
A krémhez:
20 dkg margarin
50 dkg gesztenye massza
4 ek.porcukor
rum vagy rumaroma
A tetejére:
2,5 dl hulala
reszelt étcsoki
Előkészítés: Megsütjük a piskótát, hagyjuk kihűlni. A krémhez a porcukorral habosra keverjük a margarint, belekeverjük a gesztenyét és a rumaromát. A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés: A piskótát megkenjük a gesztenyés krémmel. Rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk a reszelt csokoládéval. Szeletelés előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.