Van egy kevert tészta receptem amit nagyon sokféle képpen lehet használni, ízesíteni és mindég más lesz.
6db tojás
20 dkg cukor
1 vaniliás cukor
12 dkg olvasztott margarin 3dl-es bögrébe
teleönteni tejjel
kb 50 dkg lisztet vesz föl, (de ha pld.dió kerül bele a lisztet csökkenteni kell)
1 sütőpor
Gesztenye massza
A tojást a cukorral, vaníliával habosra keverjük, a tejes margarinnal továbbkeverni.....
Lassanként hozzáadjuk a lisztet a sütőport.
Kikent lisztezett tepsibetéve félkészre sütjük
A gesztenye masszából kolbászformát készítek és 2 oldalra bele teszem a tésztába, ami a tovább sütéstől felül is beteríti.
Finom reggelinek is, de bármikor fogyasztható dessertként is
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.