Piskóta::6db tojás, 6e.k liszt. 6e.k kristálycukor, 1cs sütőpor
Krém::2cs vaníliáspudingpor, 7,5dl tej , 2 db vaníliáspudinpor, 12.5dkg margarin, 10dkg porcukor, 1cs gesztenye massza, 1cs babapiskóta
Ttejére:::0.5dl Hulalal vagy cukrászhab , 10dkg reszelt csokoládé
A piskóta hozzávalóiból elkészítjük a piskótát.tepsi35x35cm A pudingport mefözzük a 7.5dl tejben , majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a margarint és a porcukort és jó habosra kikeverjük , majd belekeverjük a gesztenye masszát is és rákenjük a piskótára.Majd rakunk rá egy sor babpiskótát..Mikor ezzel megvagyunk akkor jó keményre felverjük a hulalát és rá kenjük , majd megszórjuk csokoládéreszelékkel.Hűtőbe tesszük hűlni és lehet fogyasztani.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.