A piskótához:
10 tojás
10 evőkanál cukor
10 evőkanál finom liszt
1 cs.sütőpor
A krémhez::
75 dkg mirelit gesztenye massza
1/2 l hulala tejszín
2 cl rum vagy aroma
cukor ízlés szerint /a gesztenye és a tejszín is cukrozott!!/
Előkészítés:A szokásos módon megsütjük a piskótát /24x30-as tepsi/hagyjuk kihűlni.
A gesztenyét felengedjük,szűrőn vagy krumplinyomón átnyomjuk.A tejszínt kemény habbá verjük teszünk félre belőle a díszítéshez a többit a rummal vagy aromával együtt lazán összeforgatjuk a gesztenyével.A piskótát lapjával ketté vágjuk,az alsó lapot megkenjük a masszával.Rátesszük a másik lapot,ezt is megkenjük vékonyan majd a tejszínhabbal díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.