Ezt biztosan elfogom késziteni!Nagyon finom lehet,és nem utolsó sorban könnyen elkészithető!Igazán jól néz ki,Nekem nagyon tetszik.A capuccinó nem maradhat el,természetesen sok habbal!
15 dkg puha vaj
15 dkg cukor
csipet só
3 db tojás
30 dkg liszt
2 tk sütőpor
1 dl tej
40 dkg gesztenyepüré
6 ek tejszín
A kuglóf formát kivajazzuk, lisztezzük, hűtőbe tesszük.
A vajat, cukrot, sót géppel kikeverjük, majd a tojásokat hozzáadjuk keverés közben egyenként.
A lisztet a sütőporral elkeverjük, tejjel felváltva vajas – tojásos krémhez keverjük.
A gesztenyemasszát tejszínnel összekeverjük.
A tészta felét a kuglófba öntjük, majd gesztenyemasszát is hozzáöntjük, összekeverjük villával, majd ráöntjük a maradék tésztamasszát.
A sütő legalsó rácsán 180 c fokon 55 percig sütjük ( tűpróba )
A megsült kuglófot 5 percig hagyjuk a formába, majd kiborítva hagyjuk kihülni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.