Nagyon mutatós,és guszta süti.Persze finom is,én is megcsináltam!!!
6 tojás
6 ek kristálycukor
6 ek liszt
1 pupos ek kakaó
Mokkáskanál szódabikarbóna
Krémhez:
1 csm gesztenye
3 dl tej
1 vaníliapuding
5 dkg cukor
3 dl tejszin + 2 dl a tetejére
1 csapott ek zselatin
0,5 kg meggy
6 tojásból kakaós piskótát sütünk.
A pudingot a cukorral sűrűre főzzük, hűtjük. Ha kihűlt a gesztenyével jól kikeverjük. A zselatint kb 1dl vízben feloldjuk, felmelegítjük és a krémhez adjuk. Feverjük a 3 dl tejszínt és a krémet ezzel lazítjuk. Rákenjük a krémet a kihült piskótára, megszótjuk meggyel, és a 2 dl tejszínből vert kemény habbal betakarjuk. Kockára vágjuk, tehetünk a tetejére meggyet díszítésként.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.