4 tojas 4 ek viz 8 ek cukor 8 ek liszt Keshegynyi sutopor. Vaniliaskrem:1 vanilia pudingpor instant 2,5 dl tejszin 1 dl tej Gesztenyes krem: 1 csomag gesztenyepure Rum aroma izles szerint A vanilias krembol 2-3 ek Tetejere: kakaopor cukor nelkuli
Elkeszitjuk a tesztat.A tojasok feherjet kemeny habba verjuk es felre teszem. Az osszes tobbi hozzavalot osszekeverem,majd a vegen ovatosan belekeverem a tojasok kemeny habba vert feherjet.Vajazott,lisztezett tepsibe ontom,majd keszre sutom kb 20-30 perc alatt tuprobaig 180 fokon elomelegitett sutoben.Kozben elkeszitjuk a vanilias kremet.A hozzavalokat egy talba teszem es kemeny kremme verem .Elkeszitjuk a gesztenyet is: a vaniliakrembol kb 2-3 ek hozzaadok a villaval osszetort es keves rummal izesitett gesztenyepurehez.A megsult es kihult tesztara rakenem a gesztenyekremet,majd erre a maradek vanilias kremet.A tetejet megszorom cukor nelkuli kakaoval,es kockakra szeletelem
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.