liszt 0,30, zsir 0,10, tejfel 5 ek., csipet só, tojás sárga 2
A hozzávalókat összekeverjük, rudat formázunk, 24 órára hűtőbe tesszük. Másnap 5 karikára vágva, egyenként kinyújtjuk nagyon vékonyra, felszeleteljük mint a tortát, a szélesebb részére gesztenyepürét rakunk, melyet előzőleg kevés vajjal, cukorral és rummal átkevertünk. Sülés után porcukorral meghintjük. Sokáig friss marad. Készülhet még diőval, mákkal és sósan is, ha a kerekre kinyújtott tésztákat előzőleg megkenjük margarinnal, majd reszelt sajttal szórjuk meg.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.