Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 23 szerda Béla névnapja

Főoldal » Gesztenyés habos

felvitel dátuma: 2013-06-24 19:34:14       mai nézettség: 1       nézettség: 737
részletes recept
Gesztenyés habos
Hozzávalók 1 személyre:

Gesztenyés habos

2 gesztenye massza
25 dkg darált keksz
porcukor
rum aroma
margarin
Ezeket a hozzávalókat összegyúrni annyi margarinnal,hogy lágy masszát kapjunk.Belenyomkodjuk a csatos tepsibe,vagy formába.Hűtőbe tenni,hogy kidermedjen.

 

Előkészületi idő: 40 perc


Elkészítés:

Krém:
2 cs vanilia pudingpor
6 dl tejsűrű pudingot főzni)
25 dkg margarin
porcukor (kikeverni)
majd összekeverni a margarint a pudinggal.

kekszre rákenjük a krém felét,majd erre rumba áztatott babapiskótát teszünk,majd ismét krém.
tetejére növényi tejszínből habot kenünk.Kakaóporral szórjuk meg.Jó pár órára hűtőbe tesszük hogy jól kidermedjen.

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*