Gesztenyés habos
2 gesztenye massza
25 dkg darált keksz
porcukor
rum aroma
margarin
Ezeket a hozzávalókat összegyúrni annyi margarinnal,hogy lágy masszát kapjunk.Belenyomkodjuk a csatos tepsibe,vagy formába.Hűtőbe tenni,hogy kidermedjen.
Krém:
2 cs vanilia pudingpor
6 dl tej( sűrű pudingot főzni)
25 dkg margarin
porcukor (kikeverni)
majd összekeverni a margarint a pudinggal.
A kekszre rákenjük a krém felét,majd erre rumba áztatott babapiskótát teszünk,majd ismét krém.
A tetejére növényi tejszínből habot kenünk.Kakaóporral szórjuk meg.Jó pár órára hűtőbe tesszük hogy jól kidermedjen.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.