Finom lehet!Gratulálok!
Hozzávalók:
15 dkg puha vaj,
15 dkg porcukor,
2 tojás,
6 dkg liszt,
1 narancs,
2 cs. gesztenyemassza.
A puha vajat kézi robotgéppel habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként belepottyantjuk a tojásokat, és alaposan eldolgozzuk őket. Belereszeljük a megmosott, megtörölt narancs héját, és a robotgép segítségével a vajas alapba belekeverjük a felengedett, darabokra tördelt gesztenyemasszát is.
Miután az egészet összehabosítottuk, fakanállal belevegyítjük a lisztet.
Sütőpapírral kibélelünk 2 - 3 tepsit, a sütőt 180 fokra bemelegítjük.
A masszát habzsákba töltjük és 2 cm- re egymástól kis csillagokat nyomunk. 10 - 15 percig sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.