Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 21 hétfő Konrád névnapja

Főoldal » Gesztenyés csók

felvitel dátuma: 2011-12-27 18:44:47       mai nézettség: 1       nézettség: 1508
részletes recept
Gesztenyés csók
Hozzávalók 1 személyre:

Hozzávalók:

15 dkg puha vaj,

15 dkg porcukor,

2 tojás,

6 dkg liszt,

1 narancs,

2 cs. gesztenyemassza.

Előkészületi idő: 0 perc


Elkészítés:

A puha vajat kézi robotgéppel habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként belepottyantjuk a tojásokat, és alaposan eldolgozzuk őket. Belereszeljük a megmosott, megtörölt narancs héját, és a robotgép segítségével a vajas alapba belekeverjük a felengedett, darabokra tördelt gesztenyemasszát is.
Miután az egészet összehabosítottuk, fakanállal belevegyítjük a lisztet.
Sütőpapírral kibélelünk 2 - 3 tepsit, a sütőt 180 fokra bemelegítjük.
A masszát habzsákba töltjük és 2 cm- re egymástól kis csillagokat nyomunk. 10 - 15 percig sütjük.

Szakács: Veronika


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 Prantnerné Taba Katalin 2011 december 27

Finom lehet!Gratulálok!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*