Ennek csak egy baja van: HOGY NEM LEHET AZONNAL LEENNI A MONITORRÓL!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádni fogjuk!
A piskótához:
10 db tojás
20 dkg finom liszt
20 dkg cukor
1 cs.sütőpor
A krémhez:
50 dkg gesztenye massza
1/2l hulala tejszín
1 dl amaretto likőr vagy aroma /mandula aroma is jó /
10 dkg szeletelt mandula
cukor ha szükséges
Előkészítés:Megsütjük a piskótát,hagyjuk kihűlni.A gesztenyét krumplinyomón átnyomjuk vagy lereszeljük.A tejszínt kemény habbá verjük.
Elkészítés:A tejszínhabot óvatosan elkeverjük a gesztenyével,a mandula felével és a likőrrel.A piskótát lapjával ketté vágjuk,megkenjük a krém 2/3 részével.Rátesszük a másik lapot és a tetejétre kenjük a maradék krémet.Megszórjuk a szeletelt mandulával és tetszés szerint felszeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.