nem volt valami finoom sem kellemes az elkeszitese
Alagút:
25 dkg keksz
10 dkg rama margarin
10 dkg krisztálycukor
0,5 dl rum
2 dkg kókusz reszelék
2 dkg kakaó por
Krém:
25 dkg gesztenyemassza
12 dkg rama margarin
10 dkg krisztálycukor
0,2 dl rum
1 kk kókusz reszelék
Máz:
1 tábla csokoládé bevono
Konyhai mértékegységek
Liszt:
1 csapott evőkanál: 1,5 dkg
1 púpozott evőkanál: 2 dkg
1 kávéskanál: 3 g
Cukor:
1 csapott evőkanál: 1,5 dkg
1 púpozott evőkanál: 2 dkg
1 kávéskanál: 4 g
Só:
1 csapott evőkanál: 1,5 dkg
1 púpozott evőkanál: 2 dkg
1 kávéskanál: 7 g
1 késhegynyi: 4 g
Olaj:
1 evőkanál: 2 dkg
Búzadara:
1 evőkanál: 1,5 dkg
1 csapott evőkanál: 1,2 dkg
Tej:
1 evőkanál: 1,5 dkg
Edények űrtartalma:
1 bögre: 2 dl
1 vizespohár: 2-2,5 dl
1 borospohár: 1-1,5 dl
1 mélytányér: 2,5 dl
A kekszet ledaráljuk.
Kikeverjük a margarint és a cukrot, majd a kokusz reszeléket, kakaót, rumot, és a darált kekszet.
Vizes kézzel összegyúrjuk.
Alufóliára kókuszreszeléket szórunk, és a kekszet rásímítjuk.
A krémet kikeverjük, és a kekszes masszára rákenjük, majd az alufólia segítségével feltekerjük.
Hűtőszekrénybe tesszük, majd 1 óra múlva a csokoládé bevonóval bekenjük.
Tálalásik hűtőben tároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.