Nagyon finom, én már többször elkészítettem
Alap:
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált keksz,
1-2 csepp rum vagy rumaroma
15 dkg porcukor
1 dl tej
Krém: 9 dl tej,
3 csomag vaníliás puding,
20 dkg porcukor
1 margarin (25 dkg)
hozzávalók még
2 cs babapiskóta
1 dl tej
csepp rum
Tetejére
Hullala tejszín
díszítésnek cukorka
Az alap tészta hozzávalóit összekeverjük ,majd hagyjuk egy kicsit állni a hűtőben .
Ez idő alatt elkészítjük a felfőzött krémet ,amikor kihült összekeverjük a rámával.
Majd a gesztenyés masszát (alap ) egyenletesen a tepsi aljára nyomogatjuk.
Én a csatos tortaformába raktam ,mert tortának készítettem el.
Majd a krém egyik felét rákenjük
Ezután rumos tejbe forgatott babapiskóta a következő rész (vigyázzunk, nehogy túlságosan megszívja magát)
Jöhet rá a krém másik fele is.
Végül a tetejére 2,5-3 dl kemény habbá felvert "Hulala"-t teszünk, és egyenletesen rákenjük, .DÍSZITJÜK IGÉNY ÉS ÍZLÉS SZERINT
Könnyen és gyorsan elkészíthető sütés nélküli finomság!
Érdemes egy nappal előbb elkészíteni
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.