Nagyon fincsi volt!
Ezt a receptet egészséges életmódnak, paleosoknak ajánlom, cukorbetegek is fogyaszthatják. A lekvár házi lekvár az én esetemben cseresznye lekvár, tartósítószer nélkül, cukor nélkül és gluténmentesen elrakva.
A gesztenyemasszát kiveszem előre és kiolvadva használom fel. Az alapanyagokat beleteszem egy tálba és jól összedolgozom. Golyókat formálok és a lereszelt étcsokiba mártogatom, majd egy tányérra, vagy tálcára helyezem. Hűtőbe tárolom.
Feldobhatjuk a gesztenyemasszát egy szem mandulával is a közepébe:)
Nem nagy az adag, de a paleoban nem készítünk és nem eszünk egyszerre akkora adagokat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.