· 10 tojás
· 10 ek liszt
· 10 ek cukor
· 1 cs sütőpor
· 2 ek kakaó
· 1 l hullala tejszín
· 4 cs habfixáló
· 25 dkg gesztenye massza
1. A tojásból, lisztből, cukorból, kakaóból és a sütőporból piskótát sütünk egy tortaformában.
2. A piskótát, ha kihűlt, három részre vágjuk.
3. A tejszínt felverjük a habfixálóval, majd a habot megfelezzük.
4. Az egyik felébe belereszeljük a gesztenyemasszát, és óvatosan összekeverjük.
5. A piskótalapokat megkenjük a gesztenyés krémmel.
6. A maradék habbal körbekenjük, és díszítjük.
7. Én a tetejére gesztenymasszából raktam szíveket.
8. Egy új ötletem hogy csipketerítőt óvatosan ráraktam a tortára és kakaóval megszórtam
így felvette a formáját a mintának .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.