Máris mentem, fantasztikus!
Hozzávalók:6 db. tojás, 12 evőkanál porcukor, 6 evőkanál hideg víz,1 csipet só,1 cs. sütőpor,2 evőkanál kakaó,1 dl. étolaj 12 evőkanál liszt.
Krém hozzávalói:3 dl. tej, 1 cs vanilia puding,25 dkg. porcukor,20 dkg. margarin, 50 dkg. gesztenye massza, 1 evőkanál rum.
Tetejére: 4 dl. habtejszin /OKÉ HABMESTER/1 habfixáló, étcsoki reszelék a tetejére.
ElkészítésA tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, lassan hozzácsepegtetjük az étolajat,a 6 kanál vizet,és habosra keverjük. Hozzáadjuk a sütőporral, 1 csipet sóval,és a kakaóval elkevert lisztet. A végén óvatosan belekeverjük a tojások kemény habját. Zsirozott lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük.
Krém.A pudingot a tejben, 10 dkg. cukorral sűrűre főzzük, hülni tesszük. A margarint a maradék porcukorral habosra keverjük és a kihült pudinghoz adjuk. Beletesszük a puha gesztenye masszát, és jól elkeverjük.A kihütött tészta tetejére kenjük. A tejszint a habfixálóval keményre keverjük, és rákenjük a gesztenye tetejére., és végül az étcsokit ráreszeljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.