Tésztához:
6 db tojás
6 evőkanál porcukor
1 dl étolaj
6 evőkanál liszt
sütőpor
2 evőkanál kakaópor
Krémhez:
2 csomag gesztenye massza ( összesen:50 dkg )
20 dkg margarin
15 dkg cukor
kb. fél rumaroma
1 csomag vaniliapuding
tej a pudinghoz: 0,3 l
TETEJÉRE:
1 csomag tejszinhabpor
csokis tortadara
6 tojás sárgáját 6 evőkanál porcukorral kikeverünk, majd hozzáadunk 1 dl étolajat, 6 evőkanál lisztet, a csomag sütőport, 2 evőkanál kakaóport, és a 6 tojás felvert habját.
Előmelegített sütőben 200 fokon 15-25 percig sütjük.
A krémhez:
A cukrot a margarinnal, rumaromával és végül a gesztenye masszával jól összekeverjük! Majd 1 csomag vanília pudingot, 3 dl tejben megfőzzük. Ha kihűlt hozzákeverjük a gesztenye krémhez. Ezután a megsült tésztára kenjük.
Krém tetejére:
1 csomag tejszínhabport elkészíteni a zacskón lévő leírás szerint, és a gesztenyekrémre rákenni. Majd erre megy még a tortadara
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.