Linzertészta:
25 dkg tönkölyliszt
15 dkg vaj
2 kiskanál folyékony édesítő
1 db tojás
Túrókrém:
1 kg krémtúró
2 egész tojás
2 kiskanál édesítő
vaníliaesszencia
Piskóta:
5 db egész tojás
5 ek. tönkölyliszt
2 kiskanál édesítő
1 kiskanál sütőpor
A linzertésztához összegyúrjuk a hozzávalókat és sütőpapírral kibélelt tepsibe terítjük.
Rásímítjuk a túrókrémet, amit csak egyszerűen összekevertünk.
A piskótához én mindig az egész tojásokat habosítom fehéredésig, utána adom hozzá az édesítőt és a lisztben elkevert sütőport - kanalanként.
Légkeveréses sütőben cca 25 perc alatt elkészül. Tanácsos csak hidegen vágni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.