60 dkg jércemell
15 dkg füstölt, főtt sonka vagy tarja
15 dkg Feta sajt
rozmaring, zsálya, petrezselyemzöld
bors, só
a panírozáshoz:
tojás, liszt, zsemlemorzsa,
szezámmag
a körethez:
kedvünkre való salátafélék,
A jércemellet felszeleteljük és kiklopfoljuk, kissé megsózzuk. A sózással vigyázzunk, mert a Feta és a sonka is sós. A hússzeletekre ráhelyezünk egy-egy szelet sonkát és rákockázzuk, rámorzsoljuk a sajtot és aprított zöldfűszerekkel ízesítjük. Összehajtjuk a hússzeleteket és a szokásos módon (szezámmagos-zsemlemorzsába) bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük és friss salátával tálaljuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.