Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát a darált hússal.
Hozzáreszeljük a fokhagymát, megszórjuk a majorannával, és készre sütjük.
Belenyomunk jó sok mustárt, meghintjük a gyros fűszerrel és felöntjük a tejneművel.
Rottyanásig főzzük.
A kész palacsintánkba 1-2 evőkanál tölteléket pakolunk, megszórjuk reszelt sajttal, majd feltekerjük, vagy hajtogatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.