alma: 4 db
sprotni vagy bückling (füstölt apró szardínia) : 1 doboz
vöröshagyma: 2 db
petrezselyem zöld: 1 csokor
citrom leve: 1 db
borecet: 2 evőkanál
pék sütemény: 4 db
A dobozból kibontott szardínia olajat leszűröm, a megmosott almát csíkokra reszelem. Ez utóbbit citromlével azonnal meglocsolom, hogy ne barnuljon meg.
Az egyik hagymát finomra, a másikat vékony karikákra vágom, és kissé megsózom. A petrezselyem zöldet felaprítom.
A szardínia olajat összekeverem az ecettel, a finomra vágott hagymával, reszelt almával, felaprított petrezselyemmel, majd óvatosan átforgatom a darabokra szétszedett halacskákkal. Péksüteményt kínálok mellé.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.