15dkg fött,áttört burgonya
2db tojás,
15dkg liszt
só,bors,6-7db medvehagyma
tej vagy szódaviz kb 2dl.
A krémhez:1db tömlös sajtkrém
10dkg medvehagyma ,10dkg füstölt sonka,vagy tarja
leturmixolva
1csm Carbonara Sauce alappor
15dkg reszelt, trapista sajt
olaj a palacsinta sütéséhez.
A megfött burgonyával,a tojással,tejjel vagy szódavizzel,liszttel,sóval,borssal,medvehagymával,turmix-
gépben palacsintatésztát készítünk.1 órára hűtőben pihentetjük,majd a szokott módon kisütjük a palacsintákat olajozott serpenyőben.Kicsit hosszabb ideig tart egy-egy palacsinta sütése,mivel vastagabb a tészta a fött krumplitól.
A maradék medvehagymát a füstölttarjával vagy sonkával összeturmixoljuk,beletesszük a tömlős sajtkrémet/ez lehet tejszínes,sonkás,szalámis/ízléstől függően és simára keverjük.Ezzel kenjük meg, majd a kisült palacsintákat.
A Carbonara alapport a csomagoláson feltüntetett módon elkészítjük és a palacsintára öntjük , reszelt sajttal megszórjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.