1kg oldalas,só, bors, delikát, majoránna, sertés fűszersókeverék, kevés olaj , pici víz, 2 fej vöröshagyma, 1 fej fokhagyma
A fűszereket egy tálkában összekeverem és a megmosott darabolt oldalast jól beszórom vele.A tepsibe öntök egy kevés olajat és vízet és belehelyezem az oldalas darabokat.Apró darabokra összevágom a hagymákat és ezzel is megszórom.Majd lefedem alufóliával és előmelegített sütőbe teszem.Mikor már jó puha a hús leveszem a fóliát és megszórom fűszersóval és szép pirosra ropogósra sütőm.Bármilyen körettel tálalható , de kenyérrel is kíváló.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.